Conditii inchirieri masini

Home
Conditii inchirieri masini

Colaboratorii nostri care doresc sa apeleze la serviciile noastre de inchirieri masini Bucuresti trebuie sa citeasca aceste conditii, sa inteleaga si sa fie de accord cu conditiile prezentate in « Contractul inchirieri auto otopeni »
1) Varsta minima ce trebuie sa o aiba clientul
Clientul care face comanda si care va conduce masina, este persoana care semneaza si contractul de inchirieri masini . Pesoana trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii : varsta minima sa fie de 21 de ani impliniti ; sa poata face dovada ca este posesorul unui permis de conducere valid ; sa fi obtinut permisul de conducere de minim 2 ani . Aceste conditii sunt obligatorii iar in cazul in care nu sunt indeplinite cumulative, contractul de inchirieri masini nu se va incheia.
2) Plata pentru inchirieri masini
Taxele pentru serviciul de inchirieri masini sunt exprimate in euro, si contin TVA-ul si asigurarile catre terti. Plata contravalorii serviciilor de inchirierii masinii se face in avans pentru toata perioada stipulate in contractul de inchiriere. Plata contractului se poate face in euro sau in lei, la cursul BNR din ziua in care se efectueaza plata.
3) Primirea si predarea si masinii inchiriate
Primirea si predarea unei masini se face in conformitate cu contractul de inchirieri masini la locul, data si ora stabilita de comun acord cu clientul. Pentru predarea / primirea masinii pe raza mun Bucuresti, sau la aeroporturile (Otopeni) sau Baneasa in intervalul orar: 7,00-22,00 nu se percep taxe de predare. In cazul in care se doreste predarea masinii pentru intervalul orar 22,00-7.00 se vor plati suplimentar 10 €.
Primirea si predarea masinii solicitate prin serviciul inchirieri masini se poate face si in alte localitati din tara cu acordul firmei de inchirieri masinii Bucuresti, pe baza unui tarif stabilit si a unor conditii acceptate de ambele parti.
Firma noastra de inchirieri masini va preda clientului masina in cele mai bune conditii , iar informatiile asupra conditiilor de prezentare vor fi trecute in contract.Clientul este obligat prin semnarea contractului de inchirieri masini sa returneze masina in conditii bune impreuna cu toate actele, accesoriile si echipamentele din dotarea masinii, la locul, data si ora stipulate in contractul de inchirieri masini.
In cazul in care este vorba de o intarziere anuntata de pana la o ora fata de cea stipulata in contractul de inchirieri masini, semnat, nu se vor percepe taxe suplimentare. Daca masina inchiriata este predata cu intarzieri mai mici de trei ore fata de cea stipulata in contract, se va percepe o taxa suplimentara echivalenta cu inchirierea masiniipentru o jumatate de zi. In cazul intarzierilor mai mari de 3 ore se percepe ca taxa suplimentara suma echivalenta unei zile de inchirieri masini.
La expirarea datei si orei precizate in contractul de inchirieri masini, respectivul act devine nul in cazul in care firma de inchirieri masini si clientul nu doresc prelungirea contractului sau alte intelegeri stabilite anterior.
Daca la data si ora expirarii contractului de inchirieri masini, autoturismul nu este predat in conditiile prevazute, firma de inchirieri masini isi rezerva dreptul de a declara autoturismul furat la politie, fiind indeplinite elementele constitutive ale infractiunii.
4) Conditii de utilizare a masinilor
In conditiile semnarii contractului de inchirieri masini clientul se obliga sa respecte conditiile privind legislatia in vigoare privind circulatia pe drumurile publice.
O parte din regulile pe care trebuie sa le respecte sunt: a) nu va utiliza autoturismul inchiriat pentru a participa la curse sau pentru a-l supune unor teste, sa remorcheze sau sa impinga alte vehicule; b) va circula numai pe drumurile destinate circulatiei rutiere si marcate corespunzator; c) nu va circula pe drumuri accidentate, desfundate sau inchise circulatiei rutiere; d) va adopta o conducere preventiva, ferindu-se de accidente; e) va utiliza masina inchiriata in concordanta cu instructiunile de folosire emise de producatorul acestuia; f) nu va folosi masina pentru transport marfa si nu o va supraincarca; g) va fi atent sa nu uite cheile in contact, usile, geamurile sau portbagajul deschise.
In respectivul contract inchirieri auto se precizeaza ca solicitantul masinii inchiriate sa urmareasca indicatoarele de bord si in cazul aparitiei unei probleme, anomalii sau defectiuni accidentale de functionare, sa anunte imediat proprietarul masinii inchiriate, respectiv agentia « Carstop – inchirieri masini Bucuresti . Reparatiile necesare vor fi facute numai in unitati auto autorizate, in conformitate cu acordul si instructiunile proprietarului masinii. Plata serviciilor va fi efectuata de catre clientul ce a inchiriat autoturismul, iar valoarea cheltuielilor va fi rambursata de proprietar conform chitantei eliberata pe numele clientului care a facut inchirierea masinii.
Daca aceste conditii prevazute nu sunt respectate, toate cheltuielile ocazionate de repararea defectiunii vor fi suportate de catre cel ce a semnat contractul de inchiriere masini.
5) Carburant si ulei
Firma de inchirieri masini, se obliga sa livreze masinile cu plinul de carburant, masina urmand a fi returnata in aceleasi conditii. Combustibilul utilizat pe timpul inchirierii masinii de catre client ramane in sarcina acestuia. La predarea masinii inchiriate, pentru combustibilul constatat lipsa si indicat la bordul masinii se va percepe o penalizare de 1,5 euro/litru.
Uleiul, lichidul pentru parbriz si intretinerea masinii inchiriate revine in sarcina firmei de inchirieri masini .
6.1) Asigurarea masinii
Masina ce face obiectul contractului de inchiriere masini este asigurata pentru daune cauzate tertilor doar pentru perioada de inchiriere stipulata in contractul semnat si acceptat de cele doua parti.
In cazul nefericit al producerii unui accident de circulatie este obligatoriu anuntarea proprietarului, sesizare accidentului la cel mai apropiat post de politie in vederea constatarii daunelor produse si eliberarea procesului-verbal de constatare si a autorizatiei pentru reparatii. Indiferent care a fost cauza care a dus la producerea accidentului: sunteti vinovat; sunteti victima; sunteti singurul implicat ; dauna s-a produs in parcare, in lipsa dumneavoastra (autor neidentificat) sesizarea imediata a proprietarului masinii, respectiv firma de inchirieri masini “Carstop” si a politiei este absolut necesara. Documetele ce urmeaza a le elibera politia in aceste astfel de cazuri sunt absolute necesare pentru a beneficia de asigurarea masinii inchiriate in vederea repararii acesteia.
Nerespectarea acestor prevederi de catre clientul care a inchiriat masina va duce la suportarea tuturor costurilor reparatiei de catre aceasta.
6.2) Precizare asigurari
Proprietarul, firma de inchirieri masini “Carstop” nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fel de obiectele lasate sau pierdute in masina inchiriata la data si ora solventei contractului de inchiriere masini.
7) Jurisdictie
Absolut toate conditiile stabilite in contractul de inchirieri masini in momentul acceptarii si semnarii acestuia precum si altor intelegeri posibile mai sus mentionate intra in vigoare imediat la data si ora stabilita in acesta si expira la data si ora predarii masinii inchiriate.Orice litigiu ce va apare in timpul derularii contractului de inchirierii masini va fi solutionat de instantelor de judecata competente din Romania.
Pentru toti posesorii de auto recomandam piese auto online in Bucuresti.

realizare website